عدد الرسائل : 252 العمر : 33 رقم العضويه : 4 مزاجى : تاريخ التسجيل : 20/07/2008
موضوع: طاجن البامية باللحم الضانى السبت أغسطس 30, 2008 2:13 am
اتنين ك بامية رومى اوى بلدى او كيس بامية مجمدة 4 حبات طماطم فى الخلاط 3 ملاعق صغيرة ملح فلفل اسود ثوم بصلة مفرومة زبدة 3ملعقة كبيرة لحم ضانى او كندوز الطريقة يحمر البصلة فى الزبدة الى ان تصبح بيضاء ثم يضاف اليها اللحم الى ان يتغير لونه ىدون ان يحمر
ثم تضاف الطماطم المصفاة وكل شوية تضعى ماء ساخن الى ان يتم نضج اللحم
بعد ذلك نضع البامية والملح الى ان تنضج ثم نهرس 3 فصوص ثوم ونضع عليهم الفلفل الاسود
ونضعها على البامية وبعد 3 دقائق نغلق النار
على فكرة اللى حاتعمل الطريقة دى حاتدعيلى لانها بتخلى البامية تجنن
وانا كمان مع الطماطم بحط قرن فلفل اخضر حار عشان تكون حامية
lalooooo
عدد الرسائل : 14 رقم العضويه : 6 تاريخ التسجيل : 22/07/2008
الااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااه يسلااااااااااااااااااااااااااااااااااااام عليها بالضانى او حتت ليه كدا تديها طعم جاااااااااااااااااااااااااامد وسلاام عليها لما تاكلها بالفطير المشلتت روووووووووووووووووووعه
MyStErIoUs
عدد الرسائل : 252 العمر : 33 رقم العضويه : 4 مزاجى : تاريخ التسجيل : 20/07/2008
موضوع: رد: طاجن البامية باللحم الضانى الثلاثاء سبتمبر 16, 2008 12:22 am
ايووووون يا سلام ولما نعصر عليها لمونة كدة وتتاكل بالعيييييييييييش