kokohat.hooxs.com
 
الرئيسيةالبوابةالتسجيلدخول

شاطر
 

 المكرونة بالباشاميل

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
MyStErIoUs

MyStErIoUs

انثى عدد الرسائل : 252
العمر : 29
رقم العضويه : 4
مزاجى : المكرونة بالباشاميل Cook
تاريخ التسجيل : 20/07/2008

المكرونة بالباشاميل Empty
مُساهمةموضوع: المكرونة بالباشاميل   المكرونة بالباشاميل Emptyالسبت أغسطس 30, 2008 2:11 am

المقادير
كيس مكرونه اقلام - نصف كيلو لحم معصج مع بصله صغيره وملعقة صلصه - كيلوونصف لبن 3ملاعق دقيق

3ملاعق سمن 2بيضه ملح فلفل بهار
الطريقه
تسلق المكرونه فى ماء كثير مع وضع ملح وملعقه زيت مهما كانت المكرونه جيده لازم الزيت علشان متعجنش

بعد ما تستوى تصفى فى المصفى وتغسل بالماء البارد
نعمل البشاميل
نسخن السمن ويوضع فيه الدقيق ويحمر على شرط الا يتغير لونه يوضع اللبن ويقلب وطبعا نضبط الملح ونقلب الى ان

تصبح كريميه الملمس اول ما يبرد نضع البيض والفلفل ونقلب

ندهن الصنيه بالسمن ونضع طبقه بشاميل ثم طبقه مكرونه ثم العصاج ثم باقى المكرونه ثم البشاميل

نضعها فى فرن متوسط الحراره وتترك الى ان تحمر وتنضج

وتقدم ساخنة

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
المكرونة بالباشاميل
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
كـــــوكــــوهــــات :: كوكوهات منوعات :: كوكهات لاحلى الاكلات-
انتقل الى: